Print
Category: Footwear Netherlands
Hits: 3157
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Calandschoen

They have women's shoes in up to Euro size 46.

Het schoonheidsideaal van kleine voetjes ligt gelukkig ver achter ons en mede dankzij de aanhoudende lobby van Caland/Schoen wordt mooi trendy schoeisel steeds meer geproduceerd in grote maten. Klassiekers maar ook trends voor ‘teens en tweens’ worden gevolgd en wij houden tevens alternatieve stijlen en supervrouwelijke modellen in  onze collectie.  Zowel een meisje van 11 jaar met smalle voetjes maat 44 als haar 79 jarige oma met dezelfde maat, kunnen onze winkel huppelend verlaten.

Voor zogenaamde ‘moeilijke voeten’ in gewone maten wordt de keuze steeds vrolijker. Daarbij houden wij rekening met diverse breedtematen, halve maten, losse inlegzolen en diverse stijlen.

Wij werken vanuit aantrekkelijke locaties in hartje Rotterdam en Amsterdam met damesschoenen van maat 37 t/m maat 46. Voor heren beginnen we bij maat 47 en ook die collectie wordt steeds breder. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen passen en genieten van al die heerlijke schoenen in onze Rotterdamse of Amsterdamse vestiging. U kunt een virtuele tour door onze winkels nemen om alvast de sfeer te proeven. Kies dan hier voor Calandschoen Amsterdam of Rotterdam.

Hoewel wij het liefst schoenen in onze winkels verkopen om over pasvorm  te adviseren, willen wij inspelen op de toenemende vraag om onze collectie ook online aan te bieden. Via onze webshop kunt u kijken, kiezen en bestellen. Nadere informatie kunt u via onze This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch opvragen: 010-4366317.

Website