LongLady Fashion

LongLady Fashion

LongLady Fashion Company – mode voor de lange vrouw

Vrouwen worden steeds langer, maar helaas is er nog weinig fashionable en aantrekkelijk geprijsde kleding te vinden die daarin écht goed voorziet. Mouwen van shirts en blouses zijn te kort en sluiten niet mooi rond de borst, de schouders zijn te krap, taillenaden bij jasjes zitten te hoog en er is geen rekening gehouden met meer beenlengte. Met de lancering van de Nederlandse webwinkel www.longlady.nl is daar nu verandering in gekomen. Ook de langere vrouw kan hier hippe, stijlvolle, casual en/of business kleding kopen die volledig aansluit op haar langere lichaam.

Anita van Komen is met haar 1 meter 89 zelf ervaringsdeskundige. Jarenlang had zij een probleem met het vinden van hip/chique vrijetijdsmode. Daarnaast, met een achtergrond in de financiële wereld, had zij ook moeite met het vinden van de juiste zakelijke kleding. Dit bracht haar in 2009 tot het initiatief om zich helemaal te storten op deze tekortkoming in de modewereld en begint ze met de voorbereidingen van een eigen modelabel en de lancering van webwinkel Longlady Fashion Company.

Basics & fashion items

De collectie van LongLady Fashion Company biedt een zeer compleet assortiment van blazers, pantalons, trendy workers, blouses, t-shirts, tunieken, jurken, leggings, jasjes en mantels en natuurlijk sportkleding. Mooie basics worden gecombineerd met snel wisselende items die de laatste modetrends volgen in belijning, applicaties en kleuren. Daarnaast biedt LongLady Fashion Company jeans in lengtematen 36" en 38".

De gehele collectie is ontworpen en samengesteld door Anita en haar team, waarbij veel aandacht is besteed aan afwerking en details, stoffenkeuze en duurzaamheid. De pasvorm is volledig aangepast aan vrouwen die langer zijn dan 1 meter 78. Niet alleen de mouwlengte en beenlengte zijn langer, maar alle items zijn zo gemaakt dat ze het gehele lichaam mooi omsluiten. Dit betekent dat de maatvoeringen van borst, taille, knieën en ellebogen beter in verhouding zijn; uiteindelijk gaat het om dié centimeters die qua pasvorm het verschil maken!

Winkelen en bestellen is heel eenvoudig. De website is helder, overzichtelijk en absoluut gebruiksvriendelijk te noemen. Daarnaast biedt de site volop informatie en heeft de bezoeker voortdurend keuze uit nieuwe collectiestukken. Veel winkelplezier (en pasvorm) toegewenst!

Website

Add comment