Beurskens Schoenmode

Beurskens Schoenmode

They have women's shoes in up to Euro size 45.

Beurskens Schoenmode is een familiebedrijf sinds 1968. Ontstaan uit een schoenfamilie pur sang, waar vader en zonen met de hand schoenen vervaardigden. Deze vakkennis vormt het fundament van ons bedrijf waar de 3e generatie, samen met een team van enthousiaste medewerkers, nu al weer meer dan een decennium voor u klaar staat. Collecties worden na uitgebreide mode-orientaties bij trendwatchers en internationale beurzen met veel passie samengesteld. Een schoen is voor ons een fascinerend produkt, een snijpunt van mode, ambacht en identiteit, waar we u graag kennis mee laten maken.

Beurskens Schoenmode is specialist in grote en kleine maten schoenen. Damesmaten lopen van maat 33 t/m 45, herenmaten van 36 t/m 50. Hieronder vindt u de merken die we in de kleine en grote maten voeren.

U kunt ook in de webstore op maat zoeken binnen onze collectie. Houd er rekening mee dat sommige merken een Franse maatbalk aanhouden (maat 33, 34, 35, etc) en andere merken een Engelse maatbalk (size 1, 2, 3, etc.). Als u schoenen op maat gaat zoeken, kunt u het beste beide maatsoorten selecteren.

Website

Add comment