Jilsen

Jilsen

Stijlvolle laarzen met brede schacht. Verkrijgbaar t/m schacht 52. Kijk snel op www.jilsen.com

De Laarzen brede schacht van Jilsen zijn onderdeel van het bekende kledingmerk Head over Heels. De laarzen zijn sinds 2005 verkrijgbaar in landen door heel Europa. Destijds waren er bijna geen laarzen brede schacht verkrijgbaar voor dames met volle kuiten. Dankzij de wijde schacht laarzen van Jilsen zijn al heel veel vrouwen blij gemaakt met een paar perfect zittende leren laarzen. De laarzen met ...brede schacht zijn niet alleen breed op de kuit maar ook het voetbed is breder en de enkel is breder gemaakt. Dus ook vrouwen met dikke kuiten of brede voeten zullen verheugd zijn met een paar Jilsen. De laarzen brede schacht zijn gemaakt van prachtig kalfsleer en zijn met veel vakmanschap vervaardigd. Ook de binnenzijde is volledig gevoerd. Uw laarzen zullen dus lang meegaan. De collectie van de e Jilsen laat zich kenmerken door gebruik van modische kleuren en prints. De laarzen met brede schacht worden gekenmerkt als elegant en chique.

Kuitmaten

De gedachte die bij veel mensen speelt is dat brede schacht laarzen alleen bedoeld zijn voor vrouwen met grote voeten. Dit is echter niet juist. De laarzen brede schacht zijn ook bedoeld voor vrouwen met bredere kuiten. Bij Ron Henze Mode zijn de laarzen verkrijgbaar in de maten 2XW 3XW 4XW 5XW 6XW of in de kuitmaten 44, 48 of 52. Mocht u niet op de hoogte zijn van de maatvoering dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van het juiste advies.

Verzending en betaling van de Laarzen brede schacht

Bij Ron Henze Mode bent u verzekerd van een snelle levering, veilige betalingsmogelijkheden en een gratis verzending. Mocht u na ontvangst van de laarzen niet tevreden zijn met de aankoop of de maat, dan kunt u binnen 14 dagen uw geld terugkrijgen. Heeft u vragen over onze "laarzen brede schacht" collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze live chat functie. Op deze manier kunnen wij u gelijk te woord staan.

Visit their website

Add comment